HondenPage baasje Carina & Puk

Over Carina & Puk

honden foto van Carina & Puk Eindelijk een Rottweiler pup...na lang dromen, dit was de perfecte tijd en het perfecte nest. We wilden eigenlijk een teefje, maar die was niet meer beschikbaar. Toch een reu genomen, ik had nooit een reu gehad en laat staan een Rottweiler reu. Maar na het ontmoeten van zijn vader wist ik dat dat geen problemen zou geven, als je hem maar in de gaten blijft houden.

Inmiddels is meneer 10 maanden oud en volop in de pubertijd. We hebben uiteindelijk toch maar besloten om hem chemisch te castreren om de pubertijd te overleven. Maar dat was niet nodig vanwege dominantie, want daar heeft Puk geen last van. Het enige is dat het nogal een regelneef is. Als andere honden op de cursus niet doen wat de opdracht is, corrigeert hij ze. Als er twee achter blijven bij het lopen, gaat hij ze halen. Heel handig zo'n rechterhand.

Afgelopen tijd zijn we druk bezig met Puk laten zwemmen. Hij heeft het wel een paar keer gedaan, maar hij heeft het liefst dat hij vaste ondergrond voelt. Maar water in z'n algemeenheid vind hij heerlijk!

Natuurlijk is hij ook wel eens minder leuk...bijvoorbeeld als hij onze onderste traptreden kapot kauwt, omdat meneer z'n eigen speeltjes nou wel gezien heeft.

Ach ja...pubers...

Krabbels aan Carina & Puk


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Carina & Puk heeft 40 ontvangen.

Berichten en online status
Carina & Puk was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 19 uur, 44 minuten, 6 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^